Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

GAMEGENERATOR
LOISTAVIA PELIARVOSTELUJA!!!
KOKENEITA TESTAAJIA!!!
HYVÄÄ VIIHDETTÄ MYÖS MUKAAN!!!
KAIKKI PELIT TESTATTU ITSE!!!
KUUMIA VINKKEJÄ PELEIHIN!!!
TIETOA PELEISTÄ!!!
NRO 1
TULOSSA MYÖS GGTV!
LITTLE BIG PLANET
PELITESTAUS
TIETOA
Little big planetin (LBP) julkaisia on Media Molecule (MM). Sen tuottaja on Sony. Little big planet on Media Moleculen ensimmäinen peli. Se on tosi suosittu. Siksi Little big planet on myös uskomaton saavutus Media Moleculelta. Sen tarkoituksena on, että pelaajat voivat luoda oman universuminsa, joka on täynnä mielikuvitusta. Mielikuvitustahan ei LBP:tä puutu! Pelaajat voivat vaikka laitaa säkkipojullensa (sackboylle) miekan käteen ja luoda omia tasoja. Tasoeditori onkin pelin yksi isoimmista hienouksista niin kuin moni muukin asia Little big planetissa. Little big planet on oikeastaan 2d mutta siinä voi liikkua näyttöä päin ja pois päin näytöstä. Pelissä on niin moninpeli, kuin myös yksinpeli. Kaikki tasot voi pelata niin moninpelissä, kuin yksinpelissä. Little big planetissa voi myös pelata muiden tekemiä tasoja ja voi pelata netissä.
ALUSTAT: PSP JA PLAYSTATION 3

ARVOSTELUT

JARE: Peli on kyllä uskomattoman hyvä. En yhtään kadu että ostin sen. Sitä tehdessä on käytetty uskomattoman paljon mielikuvitusta. Sellaista todella kekseliästä ja hyvää hauskaa mielikuvitusta. 9,7/10 ON PISTEET JAREN MIELESTÄ.

TOMI: Little big planet on kyllä uskomattoman hyvä peli. Yksinpeli on hieno mutta moninpeli on hienompi koska ei koskaan tiedä mitä seuraavassa tasossa tapahtuu. 10 / 10 ON PISTEET TOMIN MIELESTÄ.

+ HYVÄ MIELIKUVITUKSEN KÄYTTÖ. MONINPELI. TASOEDITORI. ERI OMINAISUUDET. PALJON MUUTAKIN HYVÄÄ.

– PALJON BUGEJA. HUONO ILMAN TERÄVÄPIIRTOTELEVISIOTA.


KUUMAT VINKIT: Kannattaa laittaa nettitasojen hakuun: GLITCHES niin löytää uskomattomia bugeja joita voi myös käyttää itse. Pelissä voi lyödä toista säkkihahmoa. Miten lyödään on salaisuus jonka saatte tietää jos ostatte ensimmäisen GAMEGENERATOR TV dvd:n. LITTLE BIG PLANET on myös saatavilla PSP:LLE.PSP
(PLAYSTATION PORTABLE)
TIETOA
PSP on Sony tekemä kannettava käsikonsoli josta on tullut monta versiota. PSP:n tallennusväline on muistikortti. Mitat: 170 mm × 74 mm × 23 mm. (HUOM! MITAT OVAT VANHIMMASTA MALLISTA! NYKYÄÄN ON JO TULLUT UUDEMPIA!) PSP:hen on olemassa yllättävän paljon lisälaitteita. PSP ladataan akkulaturilla. PSP on loistava matkalle tai jonnekin muuten vaan mukaan. Tietyillä lisälaitteilla kuten esim. lisäakun avulla voit saada jopa suunnilleen 12 tunniksi virtaa laitteeseen.
 

PSP ARVOSTELUT
JARE: LAITE ON KYLLÄ TOSI HYVÄ! VARSINKIN KUN MATKUSTELEN PAJLON NIIN SE ON KYLLÄ TOSI HYVÄÄ MATKAVIIHDETTÄ MUKAAN. JA HYVIÄ PELEJÄHÄN LÖYTYY!!!
10 / 10 ON PISTEET JAREN MIELESTÄ

TOMI: MINULLA ITSE EI OLE SITÄ LAITETTA MUTTA OLEN TESTANNUT SITÄ JARELLA TOSI PALJON. MINUSTA SE ON HYVÄ, PAREMPI JA PARAS PSP!
9 / 10 ON PISTEET TOMIN MIELESTÄ.

+ HYVÄ MUKAAN, LOISTAVIA PELEJÄ, HYVIÄ LISÄLAITTEITA, HYVIÄ ERI VERSIOITA. HYVIÄ VÄRIVALIKOIMIA ULKOKUOREEN.
– SURISEE ÄRSYTTÄVÄSTI KUN PELAA JA VARSINKIN KUN SE LATAA. HUONO KIELIVALIKOIMA.

KUUMAT VINKIT: KANNATTAA HANKKIA PALJON HYVIÄ LISÄLAITTEITA. KANNATTAA VÄHÄN KATSELLA ALKUVALIKON ERI EXTROJA/ASETUKSIA JOS HALUAA HIENON TEEMAN YNNÄ MUUTA.
 
APE ESCAPE 3
TIETOA
Ape escape 3 on koko perheen peli. Pelissä pitää napata apinoita sillä muuten apinat hypnotisoivat kaikki maailman ihmiset. Pelin jotkut apinat ovat vaikeampia ja jotkut taas helpompia. Peli on SONY COMPUTER ENTERTAIMENTin tuottama. Ape escape 3 pelissä saa myös aina parin tason välein uusia vempeleitä joilla napata apinoita. Pelissä voi myös muuntautua eri versioksi päähenkilöstä. Versioita on monta. Pelissä niin sanottu warp-laite on laite jolla teleportataan eri tasoihin. Pelissä voi myös ostaa musiikkeja joita voi myöhemmin kuunella. Voi myös ostaa paljon muuta kivaa ostoskadulla. Apinat ovat useimmiten matkittu jostain elokuvasta/tarinasta. Peli on +3.

Alustat: Playstation 2

 
APE ESCAPE 3 ARVOSTELUT
JARE: Peli on kyllä tosi hieno. Paljon mielikuvitustakin ja hienoja tasoja. Peli on tosi hauska. Hauskoja vempeleitä.
8,5/10 ON PISTEET JAREN MIELESTÄ
TOMI: HAUSKA PELI! APINOITA ON MONENLAISIA NAPATTAVAKSI. 9,5/10 ON PISTEET TOMIN MIELESTÄ
+ HAUSKA PELI, MIELIKUVITUKSELLINEN, HIENOJA VEMPELEITÄ SEKÄ HAUSKAT HIENOT TASOT, LOISTAVIA IDEOITA.
– JOTKUT APINAT ON TURHAN VAIKEA LÖYTÄÄ, APINOIDEN MÄÄRÄ TASOISSA VAIHTELEE TURHAN PALJON.
 

HUOM!!!
MUISTA ETTÄ TÄTÄ LEHTEÄ EI SAA KOPIOIDA ILMAN TEKIJÄ/TEKIJÖIDEN LUPAA!


SE SITTEN TÄSTÄ LEHDESTÄ…
KIITTI LUKEMISESTA!
 

©2019 layout40 - suntuubi.com